تحولات منطقه

دارنده مدال نقره وزن ۶۱ کیلوگرم کشتی آزاد جهان گفت: لطف خدا بود که توانستم مدال بگیرم و امیدوارم که در آینده نتایج بهتری را کسب کنم.

دارنده مدال نقره جهان: تغییر وزن تصمیم مشترک من و کادر فنی بود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، احمد محمدنژاد جوان دارنده مدال نقره وزن ۶۱ کیلوگرم رقابت‌های جهانی کرواسی در مورد نتایج بدست آمده در کرواسی و ادامه تمرینات خود گفت: لطف خدا شامل حالم شد و توانستم در این مسابقات به مدال برسم. پس از مسابقات نیز تمریناتم کم فشاری را روزی یک یا ۲ جلسه ادامه دادم. البته تمرینات جدی را از این اردو آغاز کرده ایم و آماده شروع پرقدرت برای مسابقات بعدی هستم.

وی در مورد تغییر وزنش از ۵۷ به ۶۱ کیلوگرم گفت: پیش از المپیک قصد حضور در این مسابقات را داشتم برای همین در ۵۷ ماندم اما پس از آن هم تصمیم کادر فنی بود و هم تصمیم خودم که به یک وزن بالاتر بیایم.

جوان در مورد برنامه‌های بعدی گفت: منتظر تصمیم کادر فنی هستم، در حال حاضر بدنمان را روی فرم نگه می‌داریم تا برای مسابقات بعدی آماده باشیم. بعد از کسب این مدال سالن‌های کشتی در مشهد شلوغ تر شده و امیدوارم که مشهد هم مثل قبل بتواند به روزهای اوج خود در کشتی بر گردد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha